Nou la Outdooractive? Explorează funcțiile preferate!

Pentru drumeți, alpiniști, bicicliști, exploratori, familii și toți iubitorii de natură

Outdooractive este cea mai mare platformă pentru pasionații de drumeții în natură din Europa. Caută prin nenumărate itinerare, trasee și sugestii de rute cu descrieri și fotografii. Hărțile oficiale și tehnologia noastră unică de rutare te vor ajuta să-ți planifici următoarea aventură în aer liber! Obține sfaturi de la cunoscătorii din comunitate și explorează lumea cu ghidul nostru online.

Găsește itinerariul perfect

De la o plimbare lejeră de duminică până la o aventură alpină plină de adrenalină, citește sugestiile pentru itinerare și filtrează pe categorii, cum ar fi distanța, dificultatea, tipul de activitate etc ... și verifică comentariile, fotografiile și recenziile comunității.

În plus, stai informat legat de condițiile actuale, cum ar fi vremea, condițiile rutiere și avertismentele de pericol și găsește ușor locuri de odihnă și cazare.


Planifică itinerariul

Cu planificatorul nostru de trasee și peste 30 de activități diferite, îți poți planifica ruta perfectă cu doar câteva clicuri. Crează trasee individuale și găsește cel mai scurt, mai ușor sau mai rapid mod de a ajunge la destinație. Vizualizează itinerariul în profilul interactiv al elevației și trimite traseul prietenilor pentru a planifica împreună.

Tipărește sau salvează itinerariul offline folosind aplicația Outdooractive sau încarcă traseul GPX pe dispozitiv. De asemenea, poți utiliza funcția de navigare încorporată a aplicației pentru orice rută pe care o salvezi offline.


Utilizează cele mai bune hărți

Pe Outdooractive vei găsi hărți vectoriale precise, la nivel global. Cu harta Outdooractive, cu rețele oficiale de itinerare și date live, hărți topo, imagini prin satelit, hărți oficiale Alpenverein, precum și date de swisstopo și IGN, știi întotdeauna unde te afli! De asemenea, ești bine informat cu detalii despre teren, de la profilele de înălțime, înclinarea pantei până la starea traseului și închideri de poteci.

Cu rețelele noastre de itinerare digitale te poți orienta în siguranță și cu ușurință - perfect adaptat activității practicate!


Descoperă lumea

Cu ghidul nostru de călătorie, vei găsi inspirație pentru următoarea ta aventură în natură, oriunde în lume. Află despre cele mai frumoase regiuni și citește articole de călătorie interesante. Caută oferte, evenimente, excursii, stațiuni de schi, cazare și multe altele!

Navigare de la A la B

Indiferent dacă călătorești pe cursieră, mountainbike sau pe jos, navigarea vocală oferită de aplicația noastră te duce la destinație cu ușurință, iar smartphone-ul îți poate rămâne în buzunar. Mai mult, vei putea urmări altitudinea, timpul și distanța rămasă până la punctul de sosire. Navigarea funcționează complet offline, ceea ce înseamnă că trebuie doar să descarci itinerariul și harta înainte de a începe, astfel încât să poți începe să navighezi fără conexiune la rețea!

Alătură-te comunității noastre

  • Marchează itinerarele preferate și sortează cele mai interesante experiențe în liste personale.
  • Evaluează itinerare, atracții sau cabane și împărtășește-ți experiențele cu comunitatea.
  • Pune întrebări despre detaliile traseului, încarcă imagini și informează-i pe alții despre condițiile actuale.
  • Planifică excursii împreună cu prietenii sau alătură-te celorlalți - pentru împreună ne simțim mai bine!

Află mai mult despre abonamentele Pro & Pro+

Explorează MAI MULT. Cu Outdooractive PRO și PRO+.

Cele mai bune hărți outdoor, videoclipuri 3D cu itinerare, reduceri și beneficii exclusive, fără publicitate.  Încearcă gratuit, timp de 30 de zile.

Companionul tău pe drum: aplicația Outdooractive

Cu aplicația Outdooractive ai la dispoziție instrumentul perfect pentru drumeții, alpinism, ciclism și alte activități în aer liber.
  • Planifică traseul în câteva clicuri și înregistră itinerariul parcurs.
  • Nu ai conexiune la net? Nici o problemă! Salvează detaliile itinerarelor și secțiunile de hartă offline, în dispozitiv.
  • Utilizează tehnologia vectorială de ultimă generație pentru o localizare și reprezentarea precisă.
  • Utilizează navigarea vocală pentru a ajunge cu ușurință la destinație.