1% FOR THE PLANET

Ne iubim planeta și împreună cu tine, am dori să-i dăm ceva înapoi. Acesta este motivul pentru care suntem mândri că facem parte din inițiativa „1% pentru planetă” și că donăm 1% din veniturile noastre anuale generate de apartenențele noastre Pro și Pro + organizațiilor non-profit care lucrează pentru păstrarea și protejarea mediului nostru.

De ce sprijinim 1% for the Planet?

Vrem să protejăm ceea ce iubim - planeta noastră! Ne dorim ca pământul nostru să rămână la fel de frumos pentru generațiile viitoare, la fel cum este astăzi astăzi.

În calitate de entuziaști de explorări în aer liber, știm că în prezent ne confruntăm cu un număr imens de provocări de mediu - de la schimbările climatice la poluarea prin particule de microplastic. Prin urmare, este foarte important pentru noi să ne implicăm pentru a păstra natura unică a locurilor frumoase pe care le iubim.


Și tu poți contribui

Ca parte a inițiativei 1% for the Planet, donăm 1% din veniturile noastre din vânzările anuale Pro/Pro+ organizațiilor non-profit care se angajează să protejeze mediul. Acest lucru înseamnă că, fiecare abonament nou ne duce cu un pas mai aproape de obiectivul nostru. În calitatea ta de membru Pro sau Pro+, îți aduci implicit partea ta de contribuție pentru a proteja acest pământ frumos!

Cum a apărut inițiativa 1% for the Planet și ce sprijină mai exact?

Conceptul 1% for the Planet s-a dezvoltat prin iubirea împărtășită de natură. Sprijinul a peste 1.800 de companii oferă finanțare pentru diferite domenii de acțiune. Acestea includ combaterea schimbărilor climatice, protejarea bunăstării animalelor, menținerea sistemelor alimentare durabile și sănătoase, prevenirea poluării viitoare și restabilirea și menținerea calității apei. 

Organizația non-profit a fost fondată în 2002 de doi antreprenori din Statele Unite. Conceptul din spatele său este simplu: deoarece companiile beneficiază de resursele pământului, ar trebui să contribuie la protejarea lor. Membrii se angajează să doneze 1% din veniturile din vânzări pentru protecția mediului. Astăzi, organizația are peste 2.000 de membri din peste 45 de țări angajate în viitorul planetei noastre. Până în prezent, s-au investit 250 de milioane de dolari în proiecte caritabile.


How Outdooractive is supporting the 1% for the Planet initiative

Pagina de cunoștințe

Digitize the Planet

„Digitize the Planet” este o organizație non-profit care se implică în promovarea conservării naturii. Scopul asociației ...
Outdooractive Editors