Avem aceeași pasiune.

Default Community image
Înregistrează-te acum

Ești deja înregistrat(ă)?


Organizează-ți timpul liber

Planifică un număr nelimitat de itinerare într-un mod necomplicat.

Adaptat dorințelor tale

Poți să tipărești toate traseele, să descarci fișiere GPX și KML și pentru a-l utiliza afară pe traseu.

Ca parte a unei mari Comunități

Lasă-te inspirat de comunitate, votează trasee și ajută-i pe alții oferindu-le experiențele tale.

Pentru că experiențele comune ne unesc

A trăi în natură este distractiv așa că invită prieteni să ți se alăture sau planifică noi drumeții cu alți membri ai comunității.

Itinerare și activități în natură

Itinerare și activități în natură

Indiferent dacă mergi pe jos, cu bicicleta, pe schiuri sau călare, ierna sau vara: ambițiilor tale sportive sunt nelimitate. Ai la dispoziție rețeaua de itinerare adecvată pentru fiecare tip de activitate.
 • Cu Planificatorul de Itinerare poți planifica propriile itinerare, pentru orice activitate, oriunde în lume - oricâte dorești, doar tu îți cunoști limita.
 • Chiar și în faza de planificare ai la dispoziție toate informațiile importante, cum ar fi lungimea, durata, diferența de altitudine și tipurile de itinerare.
 • Poți salva itinerarele planificate pentru mai târziu - câte și de câte ori dorești.
 • Poți edita itinerarele salvate în orice moment. Tu decizi dacă alte persoane au acces să vadă excursiile planificate de tine.
Întotdeauna alături de tine, prin aplicația noastră

Întotdeauna alături de tine, prin aplicația noastră

Pentru fiecare itinerar ai harta potrivită și indicații detaliate. Tu decizi dacă vrei să iei cu tine harta detaliată sau cea de ansamblu căci cu harta Outdooractive vei rămâne tot timpul pe poteca cea bună.
 • Poți descărca fiecare itinerar public - al tău și al comunității.
 • Îți oferim diferite hărți pentru descărcat. Tu decizi ce ai nevoie: scara hărții, hartă detaliată sau de ansamblu, traseu cu sau fără indicații și fotografii.
 • Chiar și atunci când nu mai ai o hartă tipărită, există posibilitatea de a vedea itinerariul - trebuie doar să descarci traseul ca fișier GPX sau KML pe dispozitivul GPS.
Faci parte dintr-o mare comunitate

Faci parte dintr-o mare comunitate

Comunitatea îți permite un schimb de idei cu oameni cu gânduri similare și îți oferă inspirație.
 • Datorită funcției de evaluare pentru itinerare, beneficiezi de experiența altora - poți, la rândul tău, să comentezi și să evaluezi conținutul publicat.
 • Publică condițiile actuale și informează-i și pe ceilalți, de exemplu despre trasee blocate sau deteriorări.
 • Lasă-te inspirat de numeroasele itinerare ale comunității pentru a-ți planifica propriile tale experiențe în aer liber și descoperă noi itinerare din regiunea ta.
 • Deoarece este cu mult mai distractiv să pleci într-o excursie în grup decât să pleci singur, poți planifica excursii cu prietenii sau să te alături la cele planificate de alții.
 • Crează propriile grupuri sau alătură-te grupurilor existente din regiunea ta pentru a face schimb de sugestii de rute și a împărtăși interesele comune.

Gestionarea itinerarelor

 • Pentru o privire de ansamblu mai bună, îți oferim pagina de "Favorite" în care poți salva, în timp ce navighezi, itinerarele care îți plac.
 • Pentru o mai bună organizare a conținutului gestionat de tine, poți divide itinerarele tale în liste precum „Am fost deja aici” și „Îmi propun să parcurg”.

Conținut sincronizat

Prin sincronizare automată, tot conținutul tău (itinerare planificate și salvate, listele și pagina de favorite) este disponibil pe fiecare dispozitiv, imediat ce te conectezi cu acesta.

Bun venit acasă!

Lasă-te inspirat de Outdooractive pentru a-ți trăi aventurile în natură în mod independent și în siguranță. Alătură-te comunității noastre!

Ultimele activități pe Outdooractive