• Das Reichstagsgebäude am Platz der Republik in Berlin
  Das Reichstagsgebäude am Platz der Republik in Berlin Kuva: CC0, pixabay.com
 • Bastei, Elbsandsteingebirge
  Bastei, Elbsandsteingebirge Kuva: CC0, pixabay.com
 • Nebel über dem Schwarzwald
  Nebel über dem Schwarzwald Kuva: CC0, pixabay.com
 • Fachwerkhäuser in Schwäbisch Hall Kuva: CC0, pixabay.com
 • Strandkörbe an der Nordsee Kuva: CC0, pixabay.com
 • Weinberge im Moseltal Kuva: CC0, pixabay.com
 • Schloss Neuschwanstein Kuva: CC0, pixabay.com

Saksa

Jaa
69433 69433
Voit kokea monia unohtumattomia ulkoiluelämyksiä Saksassa: kiehtovia reittejä, mukaansatempaavia tarinoita, mahtavia tuotteita ja paketteja, erilaisia hiihtokeskuksia, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Lue lisää matkakohteistamme ja inspiroidu!
Tästä sisällöstä vastaa
Outdooractive Editors 


Kohokohdat


Tutustu alueeseen

Kaikki alueet

Saarland
Saarland tarjoaa upeita maisemia ja mielenkiintoisia aktiviteetteja: kiehtovia reittejä, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Tutustu alueen tarjontaan matkakohteissamme ja nauti matkastasi kohteessa Saarland!
Rheinland-Pfalz
Rheinland-Pfalz tarjoaa jännittäviä vaihtoehtoja vierailijoilleen: muun muassa kiehtovia reittejä, mukaansatempaavia tarinoita, mahtavia tuotteita ja paketteja, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Lue lisää alueesta matkakohteissamme!
Niedersachsen
Niedersachsen tarjoaa jännittäviä vaihtoehtoja vierailijoilleen: muun muassa kiehtovia reittejä, mukaansatempaavia tarinoita, mahtavia tuotteita ja paketteja, erilaisia hiihtokeskuksia, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Lue lisää alueesta matkakohteissamme!
Nordrhein-Westfalen
Nordrhein-Westfalen tarjoaa jännittäviä vaihtoehtoja vierailijoilleen: muun muassa kiehtovia reittejä, mukaansatempaavia tarinoita, mahtavia tuotteita ja paketteja, erilaisia hiihtokeskuksia, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Lue lisää alueesta matkakohteissamme!
Bremen
Bremen tarjoaa upeita maisemia ja mielenkiintoisia aktiviteetteja: kiehtovia reittejä, mahtavia tuotteita ja paketteja, käyntikohteita ja custom-majoituksia. Tutustu alueen tarjontaan matkakohteissamme ja nauti matkastasi kohteessa Bremen!
Sachsen
Sachsen tarjoaa jännittäviä vaihtoehtoja vierailijoilleen: muun muassa kiehtovia reittejä, mukaansatempaavia tarinoita, mahtavia tuotteita ja paketteja, erilaisia hiihtokeskuksia, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Lue lisää alueesta matkakohteissamme!
Thüringen
Thüringen tarjoaa jännittäviä vaihtoehtoja vierailijoilleen: muun muassa kiehtovia reittejä, mukaansatempaavia tarinoita, mahtavia tuotteita ja paketteja, erilaisia hiihtokeskuksia, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Lue lisää alueesta matkakohteissamme!
Hamburg
Hamburg tarjoaa upeita maisemia ja mielenkiintoisia aktiviteetteja: kiehtovia reittejä, mahtavia tuotteita ja paketteja, käyntikohteita ja custom-majoituksia. Tutustu alueen tarjontaan matkakohteissamme ja nauti matkastasi kohteessa Hamburg!
Schleswig-Holstein
Schleswig-Holstein tarjoaa jännittäviä vaihtoehtoja vierailijoilleen: muun muassa kiehtovia reittejä, mukaansatempaavia tarinoita, mahtavia tuotteita ja paketteja, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Lue lisää alueesta matkakohteissamme!
Brandenburg
Brandenburg tarjoaa jännittäviä vaihtoehtoja vierailijoilleen: muun muassa kiehtovia reittejä, mahtavia tuotteita ja paketteja, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Lue lisää alueesta matkakohteissamme!
Sachsen-Anhalt
Sachsen-Anhalt tarjoaa jännittäviä vaihtoehtoja vierailijoilleen: muun muassa kiehtovia reittejä, mukaansatempaavia tarinoita, mahtavia tuotteita ja paketteja, erilaisia hiihtokeskuksia, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Lue lisää alueesta matkakohteissamme!
Berlin
Berlin tarjoaa jännittäviä vaihtoehtoja vierailijoilleen: muun muassa kiehtovia reittejä, mukaansatempaavia tarinoita, mahtavia tuotteita ja paketteja, käyntikohteita ja custom-majoituksia. Lue lisää alueesta matkakohteissamme!
Hessen
Hessen tarjoaa jännittäviä vaihtoehtoja vierailijoilleen: muun muassa kiehtovia reittejä, mukaansatempaavia tarinoita, mahtavia tuotteita ja paketteja, erilaisia hiihtokeskuksia, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Lue lisää alueesta matkakohteissamme!
Baden-Württemberg
Baden-Württemberg tarjoaa jännittäviä vaihtoehtoja vierailijoilleen: muun muassa kiehtovia reittejä, mukaansatempaavia tarinoita, mahtavia tuotteita ja paketteja, erilaisia hiihtokeskuksia, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Lue lisää alueesta matkakohteissamme!
Mecklenburg-Vorpommern
Mecklenburg-Vorpommern tarjoaa jännittäviä vaihtoehtoja vierailijoilleen: muun muassa kiehtovia reittejä, mahtavia tuotteita ja paketteja, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Lue lisää alueesta matkakohteissamme!
Bayern
Bayern tarjoaa jännittäviä vaihtoehtoja vierailijoilleen: muun muassa kiehtovia reittejä, mukaansatempaavia tarinoita, mahtavia tuotteita ja paketteja, erilaisia hiihtokeskuksia, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Lue lisää alueesta matkakohteissamme!

Luonnonsuojelualueet

Joukkoliikenne

Lentokoneella

Lautalla

Saapuminen junalla, autolla, jalan tai polkupyörällä
 • 2D 3D
 • Oma kartta
 • Sisällöt
 • Näytä kuvat Piilota kuvat