Ilmainen reittisuunnittelu – yli 30 luonto- ja ulkoilma-aktiviteettia

Suunnittele retkesi vain muutamalla klikkauksella.


Mitä ikinä haluatkaan tehdä

Reittisuunnittelu yli 30 eri aktiviteetille

Missä ikinä oletkaan

Kotikulmilla tai lomalla: suunnittele oma reittisi - ilmaiseksi kaikkialla maailmassa

Milloin tahansa

Suunnitteletpa sitten etukäteen tai päätät lähteä heti: reittisuunnitelmasi on valmis muutamalla klikkauksella

Sinulle räätälöitynä

Tee oma reittisuunnitelma ja etsi lyhyin, helpoin tai haastavin polku

Ilmainen reittisuunnittelu – yli 30 luonto- ja ulkoilma-aktiviteettia

Ilmainen reittisuunnittelu – yli 30 luonto- ja ulkoilma-aktiviteettia

Reittisuunnittelutyökalumme ilmaisversio on täydellinen retkeily-, pyöräily- ja vuorikiipeilyreittien suunnitteluun. Reitit yli 30 erilaiselle ulkoilma-aktiviteetille voi suunnitella vain muutamalla klikkauksella. Hanki parhaat reittiohjeet Outdooractiven reittisuunnittelulla ja pääset määränpäähäsi.

Täydellinen reitti on vain muutaman klikkauksen takana

Täydellinen reitti on vain muutaman klikkauksen takana

Reittisuunnittelua helposti: Valitse sinulle mieluisa aktiviteetti, kuten vaellus, pyöräily tai vuorikiipeily, ja aseta sitten lähtöpiste ja määränpää kartalle. Reittisuunnittelun työkalu laskee automaattisesti optimaalisen reitin, joka perustuu olemassa olevaan reittiverkostoon. Jos haluat reitin kulkevan tiettyjen paikkojen kautta, vedä reittiä kartalla kyseisen kohdan yli, ja reitti mukautuu automaattisesti.

Retkeilyyn ja vaellukseen

Reittisuunnittelumme avulla voit suunnitella parhaat retket ja tutustua luontoon omilla ehdoillasi. Virallisten retkeily- ja vaellusreittien verkosto tekee tästä työkalusta täydellisen reitin kuin reitin suunnitteluun.

Pyöräretkille

Haluatko pyöräillä paikasta A paikkaan B, muttet tiedä mitä reittiä? Se ei ole ongelma, koska reittisuunnittelu on myös optimoitu pyörällä navigointiin. Valitse pyöräily, maastopyöräily tai maantiepyöräily aktiviteettivalikosta, merkitse lähtöpiste ja määränpää, ja olet valmis hyppäämään satulaan! Reittisuunnittelu luo parhaan reitin pyöräilyreittiverkostoomme perustuen silmänräpäyksessä.

Tulosta reitit tai tallenna ne äly- tai GPS-laitteellesi

Kun olet suunnitellut reitin, voit tulostaa sen tai siirtää sen älypuhelimellesi tai GPS-navigointilaitteeseesi. Valitse GPX- tai KML-tiedostomuoto ja siirrä se yhdellä klikkauksella. Jos haluat reitin paperisena karttana, jonka voit ottaa mukaan pyöräretkelle tai vaellukselle, valitse tallennusmuodoksi PDF.

Suunnittele reittejä ja jaa niitä yhteisön kesken

Tehokas reittisuunnittelu takaa onnistuneen ja nautinnollisen retken, mutta kaiken ilon saa siitä irti, kun hyödyntää kaikkia mahdollisia toimintoja. Voit esimerkiksi jakaa reittisi Outdooractive-yhteisölle, lisätä kuvauksia ja ohjeita reitteihin ja liittää mukaan parhaita kuviasi reitin varrelta. Luo ainutlaatuisia reittejä, joita muutkin ulkoiluharrastajat voivat käyttää.

Ota ensimmäiset askeleesi reittisuunnittelussa ja luo reitti muutamassa minuutissa

 1. Valitse yli 30 aktiviteetista mieluisesi, esimerkiksi vaellus, vuorikiipeily tai maastopyöräily.
 2. Valitse reitin lähtöpiste napsauttamalla karttaa tai lisäämällä tekstiä.
 3. Lisää halutessasi reittipisteitä tai napsauta kartasta päätepisteesi. Reittisuunnittelija luo automaattisesti parhaan reitin aktiviteetillesi sopivaan reittiverkostoon perustuen.
 4. Valitse, millaista reittiä haluat suosia: lyhintä, helpointa tai nopeinta.
 5. Voit nähdä kaikki yksityiskohdat reitistäsi, kuten pituuden, keston ja korkeuden vaihtelun.
 6. Tulosta reitti PDF-muodossa tai lataa GPX- tai KML-tiedot GPS-työkalullesi ja lähde matkaan!
 7. Jälkeenpäin voit täydentää reitin tietoja hyödyllisillä vinkeillä ja ohjeilla.
 8. Olet varmasti ottanut upeita kuvia – lataa ne suoraan reitillesi!
 9. Jaa matkasi ja kokemuksesi yhdessä ystäviesi ja yhteisön kanssa.

Vinkkejä reittisuunnitteluun: mitä muuta reittisuunnittelulla voi tehdä?

 • Seurasitko kulkuasi GPS-laitteella ja haluat varmistaa sen laadun kotona? Tuo se vain laitteeltasi tietokoneelle ja lataa se reittisuunnitteluun. Nyt voit parantaa ja täydentää reittiä.
 • Voit myös tehdä useampaa kuin yhtä aktiviteettiä yhden reitin varrella, esimerkiksi vaellusta ja pyöräilyä. Valitse vain reittiviivalta piste, jossa haluat muuttaa aktiviteettia, ja valitse toinen aktiviteetti lopulle reitille.
 • Suunnittelitko jo reitin, mutta olet valinnut väärän toiminnan? Ei hätää! Voit vaihtaa aktiviteettia missä vaiheessa tahansa, ja reittisuunnittelija mukauttaa tiedot automaattisesti uudelle aktiviteetille sopivaksi.