Matkakohteet Suomi Pyöräilyreitit

Pyöräilyreitit Suomessa

Jaa
Kohteessa Suomi on 113 reittiä. Saadaksesi kattavan katsauksen aiheesta pyöräilyreitit, loimme tänne listan:
Tästä sisällöstä vastaa
Ellare Oy 

Löydä parhaat pyöräilyreitit Suomessa

Pyöräily · Etelä-Karjala
Rautaesirippureitti Imatralta Parikkalaan
Keskivaativa Etappireitti
175,4 km
14:00 h
879 m
878 m
Rautaesirippureitti Imatralta Parikkalaan on osa Euroopan laajuista pyöräilyreittiä. Reitin kohteissa voit tutustua alueen historiaan idän ja ...
1
läh. Etelä-Karjalan pyöräilyn teemareittihanke 2018 / Karttatyö FCG,   Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiö
Keskivaativa
102,8 km
8:00 h
265 m
265 m
Lappeenrannan ja Imatran välillä kulkeva reitti on oiva valinta, jos haluat tutustua samalla kertaa Saimaan kanavaan, Imatrankoskeen sekä Suomen ja ...
läh. Etelä-Karjalan pyöräilyn teemareittihanke 2018 / Karttatyö: FCG,   Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiö
Helppo
39 km
3:30 h
164 m
164 m
Arkkitehtuurikierros tutustuttaa pyöräilijän Imatran valtakunnallisesti merkittävään rakennettuun kulttuuriympäristöön sekä merkittäviin ...
läh. Etelä-Karjalan pyöräilyn teemareittihanke / Karttatyö: FCG,   Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiö
Pyöräily · Etelä-Karjala
Neljän saaren pyöräilyreitti
Keskivaativa
51,8 km
4:30 h
218 m
220 m
Neljän saaren reitti vie Suur-Saimaan vesistön kauniisiin maisemiin Imatralla ja Ruokolahdella. Reittiin sisältyy venekuljetus, joka on tilattava ...
läh. Reittisuunnittelu Etelä-Karjalan pyöräilyn teemareitit 2018 / Karttatyö FCG ,   Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiö
Vaativa
75,3 km
6:00 h
184 m
221 m
Pyöräilyreitillä voi tutustua samalla kertaa historialliseen toisen maailmansodan aikaan rakennettuun Salpalinjaan sekä Ylämaan jalokiviin ja ...
läh. Etelä-Karjalan pyöräilyn teemareittihanke 2018 / Karttatyö: FCG,   Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiö
Helppo
8 km
1:30 h
34 m
34 m
Kirjailijan kannoilla -reitti johdattelee kulkijansa sotkamolaisen kirjailijan Veikko Huovisen (1927-2009) jalanjäljille ja Sotkamon keskustan ...
läh. Pasi Korhonen,   Outdoors Kainuu

Kaikki alueet


Samankaltaisia aktiviteetteja alueella:


Inspiroidu lisää

Makumatka pyöräilyreitti Lappeenrannassa
Yhden tai kahden päivän pyöräretki sinulle, joka haluat tutustua eteläkarjalaisiin makuihin ja Salpalinjan sotahistoriallisiin kohteisiin järvimaisemissa pyöräillen.
Pyhäkeron pyöräretki
Pyöräile porukalla Pyhäkeron autiotuvalle. Kepeästi rullaava pyöräilyreitti vie eväsretkelle kansallispuistoon tunturikoivikon suojaan. 
Vuoksi-pyöräilyreitti Imatralla
Vuoksen kierros on mukava pyöräily, joka sopii kierrettäväksi myös perheen pienempien kanssa. Reitti tutustuttaa pyöräilijät mahtavan Vuoksen maisemiin ja linnustoon. 
Lappeenrannan kaupunkikierros pyöräilyreitti
Lappeenrannan kaupunkikierros tutustuttaa pyöräilijän Lappeenrannan kulttuurihistoriallisesti merkittäviin kohteisiin Saimaan rantakaupungissa.
Länsi-Saimaan linnoituskierros
Linnoituskierros tutustuttaa pyöräilijän eri aikakausien linnoituksiin ja kauniisiin järvimaisemiin.
Lintuinmaan pyöräilyreitti Parikkalassa
Lintuinmaan reitillä näkee rauhoittavia maaseutumaisemia ja voi piipahtaa useissa lintukohteissa Venäjän rajan läheisyydessä.
Itsenäisyydentie, Luumäki
Itsenäisyydentien varrelle sijoittuu eri aikakausien linnoitteita, rakennuksia sekä itsenäistymisen alkuvaiheen tapahtumien muistomerkkejä.
Saimaan kanavan sulkureitti pyöräillen, Lappeenranta
Lappeenrannan kaupungin alueella kiertävä Saimaan kanavan sulkureitti tutustuttaa pyöräilijän Saimaan kanavaan ja sen monivaiheiseen historiaan.
Saimaan kanavan pyöräilyreitti Nuijamaalle, Lappeenranta
Erityislaatuinen pyöräreitti pitkin Saimaan kanavan rantaa vanhan ja uuden kanavan välissä. Seuraile laivojen sulutusta ja palaa kaupunkiin maaseutumaisemien kautta.
Taipalsaaren maisemapyöräilyreitti
Jos pidät vesistömaisemista, niin suuntaa Taipalsaarelle! Taipalsaari on saaristokunta, joka tarjoaa hienoja pyöräilyreittejä lähtien joko Taipalsaarelta tai Lappeenrannasta.
Vuokatin kierros pyöräillen 9 km, Vuokatti Finland
Vuokatin kierros kokoaa varrelleen Vuokatin alueen tärkeimpiä kohteita mm. Katinkullan, Vuokatinrinteet, Vuokatin urheiluopiston, Break Sokos hotelli Vuokatin sekä Superparkin.  
Suoluonto ja kalkki -pyöräilyreitti, Lappeenranta
Suoluonto ja kalkki -reitti on puolen päivän retki harvinaisiin kalkkikivimaastoihin ja suoluontokohteisiin. Retkelle kannattaa varata mukaan eväspaketti. 
Saimaan saaristoreitti, LPR - Joutseno
Lappeenrannan vilkkaasta satamasta Saimaan rantamaisemia seuraillen Joutsenoon. Matkan varrella mm. Saimaan kanava museoineen sekä Ilottulan kauniit kylämaisemat.
Rautaesirippureitti, Imatra - Simpele
Rautaesirippu reitti Imatralta pohjoiseen vie vuosisataiselle Venäjän valtakunnan raja-alueelle, josta kertovat monet historiakohteet. Niskapietilän museotie on entinen valtatie 6.
Saimaan saaristoreitti
Saimaan saaristoreitti vie pyöräilijän Saimaan saaristomaisemiin. Reitti kulkee Ensimmäisen ja Toisen Salpausselän kautta. Reitin esitteen löydät täältä.
Kuopion pohjoinen pyöräreitti - rengasreitti Puijon alueen ympäri
Kiehtova ja helppo pyöräretki kutsuu tutkimaan Kuopion kaupunginosia ja uimarantoja. Reitti kiertää Puijon Kallaveden lainehtiessa miltei koko retken ajan näköetäisyydellä.
Nauti merituulesta ja saaristomaisemista Öjan pyöräilyreitillä
Kaunis rengasreitti Kokkolan keskustasta Öjan tunnelmalliseen kalastajakylään. Reitti kulkee osittain Seitsemän Sillan Saaristotietä, ja sopii erinomaisesti päiväretkeksi.
Kuopion eteläinen pyöräilyreitti Saaristokaupungin rantateitä
Kuopion eteläisellä pyöräreitillä pääset ihailemaan Kallaveden maisemia Saaristotien silloilta sekä kokemaan upeita kaupunkipuistoja ja Rauhalahden patikointireitit palveluineen.
  • 2D 3D
  • Oma kartta
  • Sisällöt
  • Näytä kuvat Piilota kuvat