• Der Chiemsee
  Der Chiemsee Valokuva: Outdooractive Editors
 • Bayrische Tracht
  Bayrische Tracht Valokuva: Outdooractive Editors
 • Das Schloss Neuschwanstein
  Das Schloss Neuschwanstein Valokuva: Outdooractive Editors

Bavaria

Jaa
2685 2685
Bavaria tarjoaa jännittäviä vaihtoehtoja vierailijoilleen: muun muassa kiehtovia reittejä, mukaansatempaavia tarinoita, tapahtumat, mahtavia tuotteita ja paketteja, erilaisia hiihtokeskuksia, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Lue lisää alueesta matkakohteissamme!
Tästä sisällöstä vastaa
Outdooractive Editors 


Kohokohdat


Tutustu alueeseen

Suunnittele matkasi

Löydä majoitus kohteessa Bavaria

Majoitus kohteessa Bavaria

Der Münchner Marienplatz mit Frauenkirche
Der Münchner Marienplatz mit Frauenkirche
Valokuva: Outdooractive Editors
Fachwerkhaus in Nürnberg
Fachwerkhaus in Nürnberg
Valokuva: Outdooractive Editors
Die Fuggerei in Augsburg
Die Fuggerei in Augsburg
Valokuva: Outdooractive Editors

Und nun geht's raus aus der Stadt!

Die Bayerischen Alpen

Kaikki alueet

Kohokohdat


Fränkische Schweiz

Koe upea Fränkische Schweiz oppaamme avulla: kiehtovia reittejä, mukaansatempaavia tarinoita, mahtavia tuotteita ja paketteja, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Valitsimme sinulle kohokohtia, jotta matkasi olisi paras mahdollinen.

Inn-Salzach

Tuhansittain elämyksiä ja seikkailuja kohteessa Inn-Salzach! Matkakohdekuvauksemme on täynnä kiehtovia reittejä, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Tutustu heti!

Chiemgau

Koe upea Chiemgau oppaamme avulla: kiehtovia reittejä, mukaansatempaavia tarinoita, mahtavia tuotteita ja paketteja, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Valitsimme sinulle kohokohtia, jotta matkasi olisi paras mahdollinen.

Altmühltal

Koe upea Altmühltal oppaamme avulla: kiehtovia reittejä, mahtavia tuotteita ja paketteja, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Valitsimme sinulle kohokohtia, jotta matkasi olisi paras mahdollinen.

Fränkisches Weinland

Koe upea Fränkisches Weinland oppaamme avulla: kiehtovia reittejä, tapahtumat, mahtavia tuotteita ja paketteja, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Valitsimme sinulle kohokohtia, jotta matkasi olisi paras mahdollinen.

Oberpfälzer Wald

Koe upea Oberpfälzer Wald oppaamme avulla: kiehtovia reittejä, mahtavia tuotteita ja paketteja, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Valitsimme sinulle kohokohtia, jotta matkasi olisi paras mahdollinen.

Pfaffenwinkel

Koe upea Pfaffenwinkel oppaamme avulla: kiehtovia reittejä, mukaansatempaavia tarinoita, mahtavia tuotteita ja paketteja, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Valitsimme sinulle kohokohtia, jotta matkasi olisi paras mahdollinen.

Zugspitz Region

Koe upea Zugspitz Region oppaamme avulla: kiehtovia reittejä, mukaansatempaavia tarinoita, mahtavia tuotteita ja paketteja, erilaisia hiihtokeskuksia, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Valitsimme sinulle kohokohtia, jotta matkasi olisi paras mahdollinen.

Niederbayern

Koe upea Niederbayern oppaamme avulla: kiehtovia reittejä, mahtavia tuotteita ja paketteja, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Valitsimme sinulle kohokohtia, jotta matkasi olisi paras mahdollinen.

Toelzer Land

Koe upea Toelzer Land oppaamme avulla: kiehtovia reittejä, mukaansatempaavia tarinoita, mahtavia tuotteita ja paketteja, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Valitsimme sinulle kohokohtia, jotta matkasi olisi paras mahdollinen.

Chiemsee-Alpenland

Koe upea Chiemsee-Alpenland oppaamme avulla: kiehtovia reittejä, mahtavia tuotteita ja paketteja, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Valitsimme sinulle kohokohtia, jotta matkasi olisi paras mahdollinen.

Allgäu

Koe upea Allgäu oppaamme avulla: kiehtovia reittejä, mukaansatempaavia tarinoita, tapahtumat, mahtavia tuotteita ja paketteja, erilaisia hiihtokeskuksia, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Valitsimme sinulle kohokohtia, jotta matkasi olisi paras mahdollinen.

Fichtelgebirge

Koe upea Fichtelgebirge oppaamme avulla: kiehtovia reittejä, tapahtumat, mahtavia tuotteita ja paketteja, erilaisia hiihtokeskuksia, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Valitsimme sinulle kohokohtia, jotta matkasi olisi paras mahdollinen.

Bayerischer Jura

Koe upea Bayerischer Jura oppaamme avulla: kiehtovia reittejä, mukaansatempaavia tarinoita, mahtavia tuotteita ja paketteja, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Valitsimme sinulle kohokohtia, jotta matkasi olisi paras mahdollinen.

Steigerwald

Koe upea Steigerwald oppaamme avulla: kiehtovia reittejä, mukaansatempaavia tarinoita, tapahtumat, mahtavia tuotteita ja paketteja, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Valitsimme sinulle kohokohtia, jotta matkasi olisi paras mahdollinen.

München-Ingolstadt

Koe upea München-Ingolstadt oppaamme avulla: kiehtovia reittejä, mukaansatempaavia tarinoita, tapahtumat, mahtavia tuotteita ja paketteja, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Valitsimme sinulle kohokohtia, jotta matkasi olisi paras mahdollinen.

Frankenwald

Tuhansittain elämyksiä ja seikkailuja kohteessa Frankenwald! Matkakohdekuvauksemme on täynnä kiehtovia reittejä, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Tutustu heti!

Frankenhöhe

Koe upea Frankenhöhe oppaamme avulla: kiehtovia reittejä, mahtavia tuotteita ja paketteja, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Valitsimme sinulle kohokohtia, jotta matkasi olisi paras mahdollinen.

Berchtesgadener Land

Koe upea Berchtesgadener Land oppaamme avulla: kiehtovia reittejä, mukaansatempaavia tarinoita, mahtavia tuotteita ja paketteja, erilaisia hiihtokeskuksia, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Valitsimme sinulle kohokohtia, jotta matkasi olisi paras mahdollinen.

Bayerisch-Schwaben

Koe upea Bayerisch-Schwaben oppaamme avulla: kiehtovia reittejä, mahtavia tuotteita ja paketteja, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Valitsimme sinulle kohokohtia, jotta matkasi olisi paras mahdollinen.

Starnberg Five-Lakes

Koe upea Starnberg Five-Lakes oppaamme avulla: kiehtovia reittejä, mukaansatempaavia tarinoita, mahtavia tuotteita ja paketteja, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Valitsimme sinulle kohokohtia, jotta matkasi olisi paras mahdollinen.

Tegernsee-Schliersee

Koe upea Tegernsee-Schliersee oppaamme avulla: kiehtovia reittejä, mahtavia tuotteita ja paketteja, erilaisia hiihtokeskuksia, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Valitsimme sinulle kohokohtia, jotta matkasi olisi paras mahdollinen.

Haßberge

Tuhansittain elämyksiä ja seikkailuja kohteessa Haßberge! Matkakohdekuvauksemme on täynnä kiehtovia reittejä, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Tutustu heti!

Nürnberger Land

Koe upea Nürnberger Land oppaamme avulla: kiehtovia reittejä, mukaansatempaavia tarinoita, mahtavia tuotteita ja paketteja, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Valitsimme sinulle kohokohtia, jotta matkasi olisi paras mahdollinen.

Bayerischer Wald

Koe upea Bayerischer Wald oppaamme avulla: kiehtovia reittejä, mahtavia tuotteita ja paketteja, erilaisia hiihtokeskuksia, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Valitsimme sinulle kohokohtia, jotta matkasi olisi paras mahdollinen.

Franconian Lakes District

Tuhansittain elämyksiä ja seikkailuja kohteessa Franconian Lakes District! Matkakohdekuvauksemme on täynnä kiehtovia reittejä, mahtavia tuotteita ja paketteja, käyntikohteita ja custom-majoituksia. Tutustu heti!

Coburg.Rennsteig

Tuhansittain elämyksiä ja seikkailuja kohteessa Coburg.Rennsteig! Matkakohdekuvauksemme on täynnä kiehtovia reittejä, käyntikohteita, custom-majoituksia ja kodikkaita mökkejä. Tutustu heti!

Städteregion Nürnberg

Tuhansittain elämyksiä ja seikkailuja kohteessa Städteregion Nürnberg! Matkakohdekuvauksemme on täynnä kiehtovia reittejä, mahtavia tuotteita ja paketteja, käyntikohteita ja custom-majoituksia. Tutustu heti!

Obermain.Jura

Tuhansittain elämyksiä ja seikkailuja kohteessa Obermain.Jura! Matkakohdekuvauksemme on täynnä kiehtovia reittejä, käyntikohteita ja custom-majoituksia. Tutustu heti!

Nature Parks and Reserves


Yhteisö kertoo

I arvioi kohteen MTB-Tour: Alte Veste
Tänään · Community
lisää
Tehty 10.07.2020
lisää
Franz arvioi kohteen Durch das Reintal auf die Zugspitze
Eilen · Community
lisää
 • Valokuva: Franz Blinia, Community
 • Valokuva: Franz Blinia, Community
 • Valokuva: Franz Blinia, Community
 • Valokuva: Franz Blinia, Community
 • Valokuva: Franz Blinia, Community
 • Valokuva: Franz Blinia, Community
 • Valokuva: Franz Blinia, Community
 • Valokuva: Franz Blinia, Community
 • Valokuva: Franz Blinia, Community
 • 2D 3D
 • My Map
 • Sisällöt
 • Näytä kuvat Piilota kuvat