1% FOR THE PLANET

Planeettamme on meille tärkeä. Haluamme edistää sen hyvinvointia kanssasi olemalla osa 1% for the Planet -aloitetta. Lahjoitamme 1 % vuotuisesta Pro- ja Pro+-myynnistämme voittoa tavoittelemattomille järjestöille, jotka pyrkivät suojelemaan ympäristöämme ja säilyttämään sen monimuotoisuuden.

Miksi tuemme 1% for the planet -aloitetta?

Haluamme suojella sitä, mikä on meille tärkeää. Toivomme, että tulevat polvet voivat nauttia kauniista maailmastamme.

Ulkoiluharrastajina tiedämme, että vastassamme on monia ympäristöllisiä haasteita ilmastonmuutoksesta mikromuoviin. Siksi meille on tärkeää suojella ainutlaatuista luontoa ja rakkaita maisemiamme.


Näin voit myös antaa panoksesi

Olemme osa 1% for the Planet -aloitetta. Lahjoitamme 1 % vuotuisesta Pro- ja Pro+-myynnistämme voittoa tavoittelemattomille järjestöille, jotka ovat sitoutuneet ympäristönsuojeluun. Tämä tarkoittaa, että jokainen tilaus tuo meidät askeleen lähemmäs tavoitettamme. Pro- ja Pro+-jäsenyydellä edistät omana osanasi kauniin maapallomme suojelua!

Miten 1% for the Planet sai alkunsa ja mitä se tukee?

1% for the Planet -aloitteen perustana on yhteinen intohimomme luontoon. Yli 1 800 yrityksen tuella rahoitetaan erilaisia toiminta-alueita. Näihin kuuluvat ilmastonmuutoksen torjunta, eläinten hyvinvointi, kestävien ja terveellisten ruokajärjestelmien ylläpitäminen, saastuttamisen estäminen sekä veden laadun palauttaminen ja ylläpitäminen.

Voittoa tavoittelemattoman organisaation perustivat vuonna 2002 kaksi yhdysvaltalaista yrittäjää. Idea sen takana on yksinkertainen: koska yritykset hyötyvät maapallon resursseista, heidän pitäisi auttaa myös suojelemaan niitä. Jäsenet sitoutuvat lahjoittamaan yhden prosentin myynnistään ympäristönsuojeluun. Tänä päivänä organisaatiossa on yli 2 000 jäsentä yli 45 maasta, ja ne ovat sitoutuneet planeettamme tulevaisuuteen. Toistaiseksi hyväntekeväisyyshankkeisiin on investoitu 250 miljoonaa dollaria.


Mitä Outdooractive tukee 1% for the Planet -aloitteella?

Outdooractive on Euroopan suurin ulkoiluportaali, ja koska luonto on intohimomme, haluamme tietenkin myös suojella sitä. Siksi lahjoitamme vuosittain 1 % vuotuisesta Pro- ja Pro+-myynnistämme tuoreelle voittoa tavoittelemattomille järjestölle Digitize the Planet.
Knowledge page

Digitize the Planet

Digitize the Planet on voittoa tavoittelematon luonnonsuojelujärjestö. Yhdistyksen tavoitteena on muuntaa luonnossa ...
Outdooractive Editors